Clubleven be-leven

Hoewel april 2016 gemiddeld 4 graden kouder was dan december 2015 en de benaming ‘aprilse grillen’ alle eer heeft aangedaan, is het nieuwe waterskiseizoen voor velen inmiddels ingezet. Sommigen skiën nog in droogpak, anderen in een wetsuit met korte mouwen, wat nogmaals bevestigt dat het begrip ‘kou’ erg subjectief is. Tussen twee regenvlagen door worden er snel enkele pistes geskied en ambities uitgewisseld.

Ook de nieuwe infrastructuur wordt goed gebruikt. Menig MWK-lid heeft de weg naar de comfortabele kleedkamers gevonden, de kastjes langs de steigers zijn al aardig gevuld en het terras van Il Capriani wordt bij zonnig weer opgevrolijkt door pretty people.

Een mooie omgeving, een uitdagende sport, een moderne infrastructuur, perfect water, leuke leden, een betrokken Raad van Bestuur en Sportraad … kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om binnen MWK een tof clubleven te beleven. En daar wil het bestuur nog een dimensie aan toevoegen. Want een clubleven wordt ook getypeerd door een gevoel van exclusiviteit onder de leden, en het is niet vanzelfsprekend om dat gevoel te creëeren als het clubhuis door een derde, commerciële partij wordt uitgebaat. En ook al kent iedereen de voordelen van de samenwerking tussen MWK en Il Capriani, die ongetwijfeld leiden tot nieuwe mogelijkheden voor de club, toch wil het Bestuur extra inzetten op het clubgevoel.

Vanaf 6 juni krijgt elk MWK-lid een exclusieve MWK-Il Capriani Lidkaart. Deze kan persoonlijk afgehaald worden bij Il Capriani en biedt een aantal leuke voordelen. Verder in deze MWKonnekt ontdekken jullie welke voordelen de lidkaart te bieden heeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *