De Virtuele Slalom Wedstrijd

Na het succes van vorig jaar herhalen we dit jaar onze MWK digitale seizoenswedstrijd! De principes blijven hetzelfde: 3 verschillende wedstrijdmaanden met 1 winnaar per maand & een eindwinnaar. Dit jaar gaat de wedstrijd in de maanden juni, juli & augustus door. Hieronder vind je nogmaals een overzicht van de voorwaarden.

Het eenvoudig doorsturen van je score tijdens die maanden, telt als de inschrijving. Je dient telkens een co-piloot mee in de boot te hebben om een officieel resultaat neer te kunnen zetten. Deze co-piloot dient onder een ander MW-nummer ingeschreven te zijn dan het jouwe. Je score stuur je elke maand (juni-juli-augustus) door naar gilles@mwk.be, met vermelding van de naam van de co-piloot, die deze score op eer-en-geweten kan bevestigen. Enkel scores op onze club tellen.

Je score dien je als volgt te registreren: je eerste piste moet uitgeskied worden, na elke piste verhoog je je snelheid of kort je de koord in. Van zodra je valt, de in- of uitgangspoort of een boei mist, is het voorbij. Je rekent tot op een halve boei nauwkeurig. Je haalt een halve boei wanneer je nog rond de boei draait, maar niet vòòr de volgende boeien van het bootkanaal weer de golven kan kruisen.

De puntentelling verloopt via een handicapsysteem. Het systeem wordt door een officieel jurylid gecontroleerd en is dus 100% betrouwbaar. Dit systeem zorgt er voor dat iedereen even veel kans maakt om te winnen.

De eerste zaterdag van de maand wordt de Top 5 van de voorafgaande maand bekend gemaakt. De prijsuitreiking gaat door op de nieuwjaarsreceptie.

Challenge accepted?

Tot op het water!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *