Heb je het Jaar van de Hond goed ingezet?

2018 is het Jaar van de Hond. Een jaar waarin we ons volledig kunnen richten op onze idealen en meer samenwerking ons vooruit helpt. Iets dat zeker van toepassing is voor waterskiërs.

Als we het over idealen hebben, denken we vaak eerst aan die op sportief vlak. Welke doelstellingen willen we dit jaar bereiken? Waarvoor gaan we vanaf half maart opnieuw trainen? Tijdens de voorbije nieuwjaarsreceptie werden er her en der al enkele voorzichtige ambities geformuleerd. Terwijl er ook volop gedanst, gezongen en gelachen werd, over de generaties van leden heen.

Op sportief vlak heeft MWK in 2017 alleszins geschiedenis geschreven op het Belgisch Kampioenschap met 19 individuele titels en de prestigieuze Beker van België.

Ook onze jongere MWK-leden willen we ondersteunen bij het verwezenlijken van hun waterski-idealen: vanaf 14 april starten de jeugdtrainingen op zaterdagvoormiddag en het MWK Jeugdkamp in juli is zeker een unieke kans om waterskitechnieken aan te scherpen.

Binnen een sportclub zijn er ook andere idealen van tel, laten we ze de ‘niet-sportieve idealen’ noemen. Denk maar aan plezier maken, gezellige momenten doorbrengen met vrienden en familie op of aan de rand van het meer. Zo was de winterwandeling in december, ondanks de barre weersomstandigheden, een toonbeeld van een gezellige boel: de eerste sneeuw viel maar werd binnen de kortste keren door de regen weggespoeld, en de jenever, wafels en pannekoeken werden meer dan gesmaakt.

Liggen je idealen eerder op financieel vlak? Wees dan zeker van de partij op de MWK Casino Night begin maart. Helemaal in Bond-stijl kan je hier je kans wagen om de jackpot mee naar huis te nemen. Een stevige portie fun en suspense gegarandeerd aan de pokertafel, de Black Jack en de Roulette.

Een grote variatie aan idealen dus voor 2018. De beste manier om die te realiseren? Juist, door samen te werken. En laat dat nu net het andere thema zijn van de Jaar van de Hond. Binnen MWK gaan we er voor, hopelijk samen met jou?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *