Het seizoen is geopend!

Beste leden,

De grote dag is weer aangebroken: 15 maart, officieel de eerste dag van het waterski-seizoen. Welke boot ligt er het eerst in? Wie zal de eerste die hard op het water zijn? Langzaamaan gaan de temperaturen de juiste richting in, maar het blijft toch nog koud! Waag je je toch aan een eerste skibeurt, warm je dan goed op en draag een goeie wetsuit (of zelfs een drysuit).

Wij zijn alvast dolenthousiast op deze eerste dag van het seizoen. We hebben weer veel om naar uit te kijken: lange dagen aan het water, pret beleven op de ski’s, nieuwe personal bests, leuke evenementen en spannende wedstrijden.

 

Jeugdkamp 🚀
De eerste week van juli staat synoniem aan het jeugdkamp. Dit jaar zal het kamp doorgaan van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli. Wil je graag meer informatie of wens je al in te schrijven? Klik hier! Geniet nu ook van vroegboekkorting, meer info op de website.

 

Nieuw ledenbeheersysteem 💻
Ook op administratief vlak hebben we enkele nieuwigheden voor dit seizoen. Een volledig nieuw ledenbeheersysteem zag het leven deze winter, waarbij leden nu hun eigen gegevens gemakkelijk kunnen raadplegen en aanpassen en ook genodigden op heel eenvoudige wijze kunnen inschrijven. Neem gerust al eens een kijkje op de Inschrijvingen pagina van onze website.

Activiteitenkalender – Save the date! 🗓️
15/05 Fun Tour (wedstrijd voor beginners)
26/06 Tricks Tour (figuurwedstrijd)
19/08 Senior Slalom Special (slalomwedstrijd voor 35+)
20-21/08 MWK Cup (3 event wedstrijd)
18/09 Super Slalom Sunday (slalomwedstrijd)
❗ Schrijf je tijdig in voor de wedstrijden ❗

We wensen jullie allen alvast een heel fijn seizoen toe en hopen jullie snel weer te zien aan het water. Tot gauw!

Met sportieve groeten,
De MWK

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *