Hulp gevraagd…

Het skiseizoen is ondertussen al een tijdje bezig, dat betekent dat onze wedstrijden eraan komen, niet alleen de MWK Cup maar dit jaar mogen we ook, na lange tijd, het Belgisch Kampioenschap organiseren bij ons op de club!
Er zijn dan ook wat wijzigingen gebeurd in de wedstrijdagenda dit seizoen: de Senior Slalom Special zal doorgaan op vrijdag 16/08 en de MWK Cup op zaterdag 17 & zondag 18/08. Het Belgisch Kampioenschap vindt het daaropvolgende weekend plaats, 24 en 25/08.
Wegens de wat drukke agenda in augustus hebben wij besloten om voor onze leden een grote Kip-aan’t-spit-avond te houden op zaterdagavond 17/08 (avond van MWK-Cup) op de kleine dijk van de wedstrijdzone.
Vorig jaar hebben we een top editie gehad van de MWK-Cup en dit was allemaal mede te danken aan onze helpende leden! Het was een plezier om allemaal samen te werken aan, laat ons eerlijk zijn, misschien wel de beste wedstrijd van het jaar.
Graag zouden we jullie willen vragen om met vrienden, familie, kinderen, partners mee een handje te komen toesteken op onze wedstrijden zodat we er weer de mooiste wedstrijden van België van kunnen maken.
Kunnen jullie dan ook even bevestigen aan Nicolas (tavernier@mwk.be) of aan Joshi (joshi@mwk.be) waarmee jullie wensen te helpen (opbouw, opruim, bar, speaker)?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *