Indian Summer…

Met de zachte en warme dagen waar wij tot eind september van konden genieten, werd er in de media al hier en daar gesproken van een Indian Summer. Misschien een voorbarige conclusie, omdat een Indian Summer eigenlijk pas in de herfst kan vastgesteld worden en in theorie enkel voorkomt in de VS en Canada. Desalniettemin, voor ons waterskiërs, is zo’n Indian Summer fenomeen toch een zegen en een dankbaar verlengstuk van onze zomermaanden.

Binnen de MWK blikken we terug op enkele leuke hoogtepunten het voorbije seizoen. De ‘Zotte 45’ of het Klubkampioenschap stond dit jaar in het teken van het 45 jaar bestaan van de club en Flower Power. Bloemenhemdjes en olifantenpijpen waren die dag helemaal terug in. Geen blob dit jaar, maar wel een Slip ’n Slide (een soort waterglijbaan), een hindernissenparcours en waterski-activiteiten.

De opkomst van skiërs voor onze MWK-Cup en Senior Slalom Special was opnieuw groter dan de voorbije jaren. De weersomstandigheden waren prima op vrijdag-avond en zaterdag, zondag waren de weergoden ons iets minder goed gestemd.

De resultaten van de wedstrijd zijn terug te vinden op de website van Waterski Vlaanderen.

De overall winnaars bij de dames werd Ibe Beckers, waarmee we voor deze MWKonnekt een leuk gesprek hadden en bij de heren was de titel voor Arnaud Labarre Junior. Hij is tevens ook winnaar van de 10de en laatste editie van de Memorial Marc Hens.

Naar aanleiding van de enquête rond de veiligheid en bewaking van onze infrastructuur, werden intussen beveiligingscamera’s geplaatst. Er zijn 3 camera’s voorzien op elke paal. Het doel is om in de toekomst 15 camera’s te installeren, zodat ook de wedstrijdzone kan gemonitord worden.

Aan de bar bij Il Capriani wachten nog steeds een aantal lidkaarten om afgehaald te worden. Deze exclusieve Member-ship kaart biedt een aantal leuke voordelen en interessante kortingen.

Binnen onze Raad van Bestuur zijn er enkele verschuivingen gebeurd, waarbij we vooral ruimte willen bieden aan een verjonging binnen het clubbestuur.

Er zit dus heel wat beweging in onze club. En of we het nu al dan niet Indian Summer mogen noemen, voorlopig hoeven we nog niet te denken aan de winterberging van de boten …

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *