Nieuwste Malibu Response TXi bij MWK: “Alles is verbeterd, enkel de naam is behouden”

Sinds 24 mei ligt er een juweeltje aan de MWK steigers. De CEO van Malibu Europe bezocht vorig jaar en ook dit jaar de MWK. De man was bijzonder onder de indruk van onze club, noemde het de mooiste van Europa en misschien zelfs van de wereld. Hij stak zijn bewondering niet onder stoelen of banken en maakte voor zichzelf een ganse fotoreportage van het meer bij zonsondergang.

Hij stemde ermee in om de nieuwste versie van de Malibu Response TXi gedurende 1 maand ter beschikking te stellen van onze club. Het is de tweede generatie van de Malibu Response TXI, bekend als één van ’s werelds beste skiboten. Diverse wereldrecords werden al verpulverd achter deze Malibu. Zijn golf is bijzonder zacht en vlak, het design is compleet vernieuwd met aandacht voor de kleinste details. Zo springt zeker de neus in het oog. Ten opzichte van de eerste versie, is alles verbeterd, enkel de naam is behouden (http://www.malibuboats.com/txi)

Of je nu een pro bent of een nieuwkomer in het waterskiën, het is beslist een unieke ervaring om achter deze Response TXi te skiën.

De komende weken zullen alle wedstrijden in onze club met deze boot gevaren worden. Ook als je geen wedstrijd skiër bent, kan je tijdens de Open Trainingen kennis komen maken met de Malibu.

De Open Trainingen zijn trouwens de uitgelezen kans om je skitechniek te verbeteren en tips te krijgen van de topskiërs in onze club. Enkele enthousiaste deelnemers van de voorbije zaterdag, delen graag hun ervaring:

“Ik heb me voor de 3 sessies ingeschreven: elke trainer ziet iets anders wat je kan verbeteren in je techniek met als doel om veilig en comfortabel te skiën en vooral om progressie te maken. Dat is me al aardig gelukt. Bovendien vind ik het nuttig en leerrijk om mee te varen wanneer een andere skiër de piste doet. Ik luister dan mee naar de feedback en tips die gegeven worden” (Ingrid Vluymans)

“Het is echt een topinitiatief van de club. Iedereen kan meedoen, ongeacht je niveau. Je hoeft zelfs niet eens de piste uit te kunnen skiën om leerrijke tips te krijgen en beter te worden. Ik kan de Open Trainingen iedereen aanraden die ervan droomt om ooit de slalompiste uit te skiën” (Andy Mens)

Heb je de Open Trainingen gemist? Geen nood! De lessen worden ook volgend jaar opnieuw georganiseerd in juni.

Wil je de boot komen bekijken of meer informatie? Dan kan je terecht bij de leden van de Sportraad.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *