Manu Spoo is de nieuwe voorzitter van MWK

Manu Spoo (33) mag zich sinds kort de nieuwe voorzitter van MWK noemen. Hij werd door de Raad van Bestuur unaniem verkozen. De jonge ondernemer groeide de voorbije jaren uit tot een vaste waarde binnen onze club en bewees dat eerder in zijn rol als voorzitter van de Sportraad.

Met zijn aanstelling tot voorzitter treedt Manu in de voetsporen van Walter Haazen. “Dat ik nu deze rol mag opnemen is een hele eer”, opent Manu. “Mijn passie voor de sport maakt dat ik verder wil bouwen aan een club waar ook de volgende generaties het waterskiën in alle dimensies kunnen beleven.” Als grote uitdaging stelt Manu het versterken van het clubgevoel voorop. “Het team waarmee we de komende jaren onze MWK zullen besturen, is samengesteld uit verschillende generaties en profielen. Dat brengt een goede balans waarbinnen we optimaal en prettig kunnen samenwerken.” De nieuwe voorzitter wil duidelijk een nieuwe wind laten waaien met focus op open en transparante communicatie. Zodat MWK een club wordt van leden, voor leden.

3 antwoorden
  • peter absillis
   peter absillis zegt:

   gefeliciteerd met je verkiezing , . u bent de man de club nodig heeft een goede skier met het hart op de goede plaats die weet wat er leeft in en om de club.
   succes gewenst .

   Beantwoorden
 1. de Ryck Jef
  de Ryck Jef zegt:

  Mooi en leerzaam intervieuw zodat de nieuwe leden ook weten wie onze klub
  bestuurt.Persoonlijk als stichter,vennoot,ex-voorzitter en oudste skier ben ik zeer blij met onze nieuwe voorzitters:echte fervente skiers,geboren “in de klub” gaan zij zeker de sportieve uitstraling van MWK met hart en ziel uitstralen.Mannen veel succes,wij steunen U allen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *