Hoe voorkom je diefstal van je skimateriaal?

Je wil er niet aan denken of staat er niet bij stil dat het ook jou kan overkomen. Je dure ski’s, wetsuites, reddingsvesten, … blijken niet meer in je kastje te liggen omdat er ingebroken werd.

Heel vervelend, omdat je alles kwijt bent. En omdat MWK niet verzekerd is tegen inbraak in de kasten op de steigers. Noch voor de schade, noch voor de inhoud.

Wat kan je best doen om dit te vermijden?

De beste oplossing is je materiaal zoveel mogelijk in de boot te leggen. Op die manier is het verzekerd via de verzekering die je hebt afgesloten voor je boot, voor zover dit in je polis opgenomen is.

Een andere optie is het voorzien van een energiezuinige GPS tracker van Sensolus, een Belgische startup die hiermee de ESA Innovation Award in 2014 gewonnen heeft. Het gaat om een soort stick die je aanbrengt op het toestel dat je wil tracken. Het kan gebruikt worden voor voertuigen, dus ook voor boten maar zelfs voor de kasten is dit een mooie oplossing. Van zodra je kast dan geopend wordt, krijg je een melding per mail op je smartphone. Je betaalt een eenmalige prijs van 289,95 euro inclusief BTW voor 3 jaar. Meer info op https://www.sensolus.com/stickntrack-solution/

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *