Voorzitter Walter Haazen start nieuw hoofdstuk

20 jaar lid van de MWK Raad van Bestuur en 5 jaar voorzitterschap … dat is wat we achter Walters naam mogen schrijven. In mei 2018 vervalt zijn mandaat als bestuurder en voorzitter van onze club en Walter heeft beslist zich niet opnieuw kandidaat te stellen. Een andere focus in zijn leven is de belangrijkste drijfveer in deze keuze.

Walter Haazen heeft heel wat betekend voor MWK. Zijn bijdrage aan de nieuwe club, de financiële gezondheid van de organisatie en de teamwerking binnen de Sportraad en Raad Van Bestuur was meer dan fundamenteel. Niet in het minst kennen we Walter omwille van zijn veelzijdigheid, en laat dat nu precies de reden zijn waarom de huidige voorzitter het MWK hoofdstuk afsluit en er een nieuw start.

“Mijn gezin is niet langer gedreven om te waterskiën. Onze (vrije)tijdsfocus is verschoven naar andere zaken, zoals reizen naar Spanje en mijn passie voor koken. Ook professioneel heb ik nog heel wat uitdagingen”, luidt het.

Walter ziet zijn uitdovend voorzitterschap als opportuniteit om meer verantwoordelijkheden over te dragen aan de jongere generatie met focus op teamwerk.

In naam van de Raad van Bestuur en de Sportraad danken wij Walter voor zijn jarenlang commitment aan onze club en wensen wij hem veel succes toe bij zijn toekomstige projecten.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *