Wat zijn jouw voornemens voor 2017?

Nieuwjaarswensen

2016 was een jaar als geen ander. Verbouwereerd keken we naar de aanslagen in Brussel, vol onbegrip vernamen we het nieuws van de brexit en wat niemand had durven denken, gebeurde. Trump werd verkozen tot president van de Verenigde Staten. En 2016 wordt vermoedelijk het warmste jaar ooit. Verontrustend. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Warm weer betekent ook meer gelegenheid om te skiën.

Dat is nu net wat we voor het nieuwe jaar aan al onze MWK leden toewensen: een goede gezondheid, veel plezier met familie en vrienden en leuke uitdagingen. En waterskiën bevordert elk van deze 3 punten.

Dynamiek en events

Vanuit het Bestuur en de Sportraad willen we het waterskiën en het MWK clubleven verder dynamiseren. Onze leden motiveren om meer tijd op het water door te brengen en met vrienden, familie en andere clubleden fun te hebben, ook in het clubhuis. De Sportraad organiseerde in november een Happy Hour bij Il Capriani. Een topinitiatief, met dito opkomst en gezellige sfeer. In december stond de winterwandeling op de agenda. Ideaal om tijdens de koude en donkere wintermaanden even de benen te strekken en een wandeling rond het meer te maken. Een jeneverbar als afsluiter, met plots nog méér aanwezigen dan tijdens de wandeling.

De nieuwjaarsreceptie was ook een schot in de roos. Het blijft verrassend om clubgenoten, die je in de zomer met nat haar, in zwemshort of bikini, kortom met weinig franjes, plots opgetut en in chique pak te begroeten. Walter Haazen en Sasha Hens zorgden voor een leuke speech, en zetten iedereen die een positieve bijdrage aan de MWK geleverd had of opmerkelijke sportprestaties had neergezet, in de bloemen. DJ Funktastix bewees opnieuw dat ze een feestje in vuur en vlam konden zetten. De live saxofonist liep tussen de gasten en improviseerde vlot met de gedraaide tracks van de discobar. Hot party!

Toppers in 2017

In 2017 zetten we opnieuw een aantal toppers op het programma. In februari organiseert de Sportraad een Happy Hour en boek alvast 4 maart in je agenda voor een spetterende casino avond. Meer details volgen later.

Tot daar onze goede voornemens. We hopen dat onze leden er evenveel zin in hebben. Zin om gepassioneerd te waterskiën, en zin om actief deel te nemen aan ons clubleven. We kijken er naar uit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *