Waterskiën tijdens de koude wintermaanden

Waterskiën tijdens de koude wintermaanden? Deze waterskispots zijn nieuwkomers, maar absolute pareltjes …

Entre2aguas-Acapulco

Dit tropisch paradijs ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Acapulco. De eigenaar van de waterskischool is een Tjechische waterskiër, die geregeld gastcoaches op bezoek krijgt. De bungalows liggen vlak aan de lagune, waar de slalomcondities perfect zijn. De temperatuur schommelt het hele jaar rond de 30 graden en ook het water is heerlijk warm. Je logeert in één van de bungalows op het resort, en bij zonsopgang is het fantastisch om aan de andere kant van het resort te genieten van de perfecte golven van de Stille Oceaan. Voor wie graag de fun van het wakesurfen ontdekt, is dit de gedroomde locatie. En dat de verrukkelijke Mexicaanse gerechten, klaargemaakt door de gastvrouw, blijven verbazen, is de kers op de taart!

www.entre2aguas.mx

Skiworld-Stellenbosch

Recent opende de Zuidafrikaanse waterskischool naast de locatie in Johannesburg, ook een spot in Stellenbosch. Onder begeleiding van een ervaren coach uit Australië, biedt deze waterskischool in de Devon Valley het perfecte kader voor een waterskicamp tijdens de wintermaanden. Een state of the art Ski Nautique, warm water en leuke internationale contacten, zijn absolute troeven van Skiworld.

Om te skiën is alles voorzien, de infrastructuur om ter plaatste te logeren, te eten of wat te chillen, is under construction. Maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de talrijke mogelijkheden tot wijndegustatie en gastronomie in Stellenbosch.

http://skiworld.co.za/

T-Gas Ski School-Orlando

Florida heeft meer waterskischolen in 1 staat dan in de rest van de wereld samen. Een vrij nieuwe skischool is deze van huidig wereldkampioen, Thomas Degasperi. Als coach wil hij de slechte gewoonten van zijn leerlingen afleren en nieuwe technieken aanleren.

T-Gas Skischool is gelegen in Windermere, op 5 minuten van de Disney Parken. Zowel beginnende als professionele waterskiërs zijn welkom. Een slalom piste, 2 jump ramps en een state of the art Malibu boot maken T-Gas Skischool tot unieke trainingslocatie in de Sunshine State. Je kan een kamer huren aan de waterskischool.

www.thomasdegasperi.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *